Qbic

Značka Qbic se vyznačuje ucelenou řadou dávkovačů a zásobníků se svařovaným krytem z vysoce kvalitní nerezové oceli o tloušťce 1,25 mm. Díky konzistentnímu krychlovému designu tyto dávkovače kombinují optimální snadnost použití s funkčností. Díky výjimečně příznivému poměru ceny a výkonu zajišťuje značka Qbic, že špičkový design v oblasti hygieny je dostupný všem.

Všestrannost

Klíčovou vlastností je všestrannost, protože zásobníky lze plnit různými náplněmi, což poskytuje téměř neomezené možnosti výběru spotřebního materiálu. Qbic je standardně k dispozici v elegantním matném nerezovém provedení a dodává každému prostředí nádech sofistikovanosti. Značka Qbic je rovnováha kvality, funkčnosti a cenové dostupnosti.

Klíčové vlastnosti:

  1. Všestrannost:
    • Řada Qbic zahrnuje dávkovače mýdla na ruce, dezinfekčního prostředku na ruce, papírových ručníků a toaletních papírů, které splňují širokou škálu hygienických požadavků v různých prostředích.
  2. Moderní design:
    • Dávkovače Qbic jsou elegantní a moderní a svými čistými liniemi a minimalistickou estetikou doplňují moderní interiéry.
  3. Odolná konstrukce:
    • Dávkovače a zásobníky Qbic jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli a jsou konstruovány tak, aby vydržely náročné používání a zachovaly si svou funkčnost po dlouhou dobu.
  4. Uživatelsky přívětivé funkce:
    • Intuitivní design usnadňuje doplňování a údržbu, zajišťuje bezproblémový provoz a minimalizuje prostoje.
    • Jasný přehled o hladině produktu umožňuje včasné doplňování, čímž se předchází neočekávanému nedostatku.

Výrobky Qbic najdete v našem internetovém obchodě.

Materiály
Nerez
Povrchová úprava
Broušený

Požádat o nabídku

Chcete vědět více o kolekci a jejích možnostech? Pošlete nám e-mail s konkrétními dotazy či požadavky na quotes@citroenair.eu. Naši odborníci v oblasti sanitárních řešení vám rádi pomohou.

Dáváte přednost okamžitému kontaktu? Pak navštivte naši stránku s kontakty a zjistěte, jaké jsou možnosti.