Snaha o dokonalost s přísnými procesy kontroly kvality

Výrobky Valera jsou známé svým precizním zpracováním a důrazem na kvalitu a jsou synonymem spolehlivosti, inovace a profesionálního výkonu. Společnost je hrdá na své švýcarské dědictví a zakotvuje základní hodnoty švýcarského řemesla v každém svém výrobku – přesnost, trvanlivost a dokonalost.

Bezkonkurenční kvalita

Základem etiky společnosti Swiss Valera je neúnavná snaha o dokonalost. Každý aspekt vývoje výrobku, od návrhu až po výrobu, je prováděn ta, aby byla zajištěna bezkonkurenční kvalita. Díky přísnému testování a dodržování přísných norem kontroly kvality zajišťuje společnost Swiss Valera, že každý vysoušeč vlasů, který nese její jméno, poskytuje vynikající výkon a dlouhou životnost.

Sofistikovaný design pro náročné hosty

Výrobky Swiss Valera, od luxusních fénů až po elegantní koupelnové doplňky, jsou navrženy tak, aby zapůsobily i na ty nejnáročnější hosty. Díky své eleganci a nadčasovým designovým prvkům tyto výrobky dokonale zapadnou do prostředí každého hotelu nebo letoviska, zlepší celkovou atmosféru a zanechají v hostech trvalý dojem.

Řešení na míru pro každou potřebu

Společnost Swiss Valera nabízí ucelenou řadu produktů pro pohostinství, které splňují rozmanité potřeby hotelů, letovisek a lázní. Ať už se jedná o produkty pro péči o vlasy v kvalitě salonu nebo vybavení koupelen stylovými a funkčními doplňky, Swiss Valera nabízí řešení na míru, která upřednostňují formu i funkci.

Odpovědnost k životnímu prostředí

Kromě závazku ohledně kvality a inovací se společnost Swiss Valera zavázala také k odpovědnosti vůči životnímu prostředí. Značka se snaží minimalizovat svou ekologickou stopu zaváděním udržitelných postupů ve všech svých provozech. Od ekologických obalových materiálů až po energeticky účinné výrobní procesy – Swiss Valera upřednostňuje udržitelnost, aniž by dělala kompromisy na výkonu.

Výrobky Valera najdete v našem webshopu.

 

Videa k této kolekci

Valera Black Edition

Požádat o nabídku

Chcete vědět více o kolekci a jejích možnostech? Pošlete nám e-mail s konkrétními dotazy či požadavky na quotes@citroenair.eu. Naši odborníci v oblasti sanitárních řešení vám rádi pomohou.

Dáváte přednost okamžitému kontaktu? Pak navštivte naši stránku s kontakty a zjistěte, jaké jsou možnosti.