ZnačkyMediclinics

Mediclinics řešení za zrcadlo

Perfektní řešení pro moderní, elegantní a minimalistické prostory toalet

Veřejné toalety často postrádají pěkný design a osobitost, což z nich činí ponuré prostory. V ideálním případě by měly být veřejné toalety pohodlné a dobře zařízené, aby se na nich uživatelé cítili jako doma. Klíčem ke zlepšení těchto prostor jsou inovace a kreativita.

Moderní trendy v designu veřejných toalet skrývají příslušenství za zrcadly a vytvářejí minimalistické prostředí bez překážek. Osoušeče rukou, dávkovače mýdla a zásobníky na papírové ručníky jsou skryté, ale funkční a aktivují se umístěním rukou pod vyznačená místa na zrcadle.

Moderní, hygienické a efektivní

Řešení příslušenství za zrcadlo od společnosti Mediclinics proměňuje veřejné toalety v moderní, hygienické a efektivní prostory. Tento inovativní design skrývá základní vybavení, jako jsou vysoušeče rukou, dávkovače mýdla a zásobníky papírových ručníků za zrcadly a vytváří tak minimalistické a prostorné prostředí.

Výhody řešení příslušenství za zrcadly:

  1. Pro návrháře interiérů: Zrcadla zakrývají příslušenství, čímž vytvářejí více prostoru a větší, minimalistický vzhled. To umožňuje větší kreativitu při navrhování.
  2. Pro dodavatele: Tyto systémy se snadno instalují, což šetří čas i peníze.
  3. Pro správce objektů: Vysokorychlostní vysoušeče rukou s nízkou spotřebou a přesné dávkovače mýdla snižují náklady. Podlahy zůstávají čistší a je třeba je méně často čistit. Údržba je jednodušší díky snadnému přístupu ke komponentům.
  4. Pro zdraví a bezpečnost uživatelů: Bezdotykové ovládání snižuje riziko křížové kontaminace, zvyšuje hygienu a pohodlí.

Řešení za zrcadlo od společnosti Mediclinics je ideální volbou pro modernizaci veřejných toalet. Zajišťuje bezpečný, elegantní a efektivní prostor a zároveň řeší potřeby projektantů, dodavatelů, správců budov a uživatelů. Přijměte budoucnost designu toalet se společností Mediclinics a proměňte své prostory ještě dnes.

Již brzy!

Nové řešení za zrcadlo od společnosti Mediclinics bude k dispozici na podzim 2024.

Požádat o nabídku

Chcete vědět více o kolekci a jejích možnostech? Pošlete nám e-mail s konkrétními dotazy či požadavky na quotes@citroenair.eu. Naši odborníci v oblasti sanitárních řešení vám rádi pomohou.

Dáváte přednost okamžitému kontaktu? Pak navštivte naši stránku s kontakty a zjistěte, jaké jsou možnosti.

Více informací

O Mediclinics

Mediclinics S.A. je rodinná společnost s výhradně španělským kapitálem. Mediclinics navrhuje, vyrábí prodává vysoušeče rukou a koupelnové doplňky pro veřejné... Více »